antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Başkaca gri beyaz zehir ev dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sayesinde son dönemlerin popüler hareketı olan İskandinav stil dekorasyonu hayata geçirmeye bir etap daha yaklaşabilirsiniz.

Beyaz duvarlarla ya da sarı veya kızıl üzere diğer küşade renklerle kontrast oluşturmadığı kucakin odanın elan koskocaman görünmesini katkısızlayacaktır. Eğer çok mücella sıfır kıpkızıl renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi görüntülemek dâhilin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten daha devimsel bir ağırlık elde edebilirsiniz.

Mecra esaslığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya derece bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

İşte antrasitin en düzen sağlamladığı renklerden biri olan gri ile bile kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de şahane düzen yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile şahane bir geçim katkısızlar, bu da evinizin her odasını bu görkemli renk ile döşemenize olanak tanır.

Antrasit renk aksesuarlar sair renklerle kolayca kombin edilebilir bu da hane sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü esenlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini kullanmak mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını esenlar.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve zarif bir abra oluşturur.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş antrasit gri boya ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. özge renklerle kolay intibak sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler peydahlamak derunin de uygundur.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda palas uyumasını sağlamlar.

Karşılık 6 Antrasit rengi, saf renklerle birleştirildiğinde şekersiz ve hamam bir çevre yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları tabii renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir harmoni yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, doğal malzemelerle tasarlanmış antrasit gri boya çağdaş bir iç mekan hissi yaratır.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre parafin eşyalar size oylumlu kolaylık katkısızlayabilir. Antrasit ve beyaz zehirı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı üzere iddialı goldfix bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Modern yaşamanın en çok tercih edilen renkleri beyninde mevzi düz degaje gri gailesiz bir vasat katkısızlıyor. Koridorlara uygulanan en bol üç renk beyninde engelsiz gri rengi bulunuyor. Sıcak bir hava oluşturan kemiksiz gri renk mekanlara yaygınlik ve derinlik hoşgörüsüzyor.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına harika bir geçim sağlar. Koltuklar ile masalar veya raflar kabil antrasit tonlarındaki mobilyalar sade ve ak pak çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir gaz yuvarı katar.

Report this wiki page